Oaklins går styrket inn i det nye året

Oaklins Norway er klar for nok et suksessrikt år, og vi har forsterket oss med flere nyansettelser.

Globalt har Oaklins over 68 kontorer i 45 land, en tilstedeværelse uten sidestykke i M&A markedet. I likhet med våre kontorer i andre land, har vi i Norge en klar ambisjon om å vokse, og det seneste året har vi ansatt fem nye medarbeidere:

Øyvind Holtedahl

Det er en stor glede å ønske Øyvind Holtedahl velkommen som ny partner i Oaklins Norway. Øyvind styrker oss spesielt på teknologisiden og inn mot bygg og anleggsektoren. Han har gjennom sin lange karriere som toppleder og strategisk rådgiver ledet og bistått i en rekke transaksjoner nasjonalt og internasjonalt.

Øyvind kommer fra stillingen som konserndirektør i Multiconsult ASA, hvor han blant annet har hatt ansvar for M&A.

«Jeg valgte Oaklins fordi det er et ledende og velrenommert M&A-miljø som består av dyktige mennesker med integritet, og som har nødvendig innsikt og nedslagskraft i markedet. I tillegg er Oaklins i vekst og har nordiske ambisjoner. Denne spennende vekstreisen ønsker jeg å være med på. Jeg gleder meg til å bidra og er trygg på at vi kommer til å lykkes med å befeste Oaklins som det sterkeste mid-cap M&A rådgivermiljøet i Norden, sier Øyvind Holtedahl.»

«Vi har lenge vært et av Norges ledende miljøer for uavhengig rådgivning og bistand ved fusjoner, kjøp og salg av virksomheter. Nå står vi overfor en fase med høye vekstambisjoner. Da vi skulle rekruttere en ny partner var Øyvind et klart førstevalg. Han er en ener, og kundene våre kan se fram til å samarbeide med han, uttaler Nikolai Lunde, managing partner i Oaklins Norway.»

Holtedahl har omfattende toppledererfaring fra børsnoterte konsern og vekstselskaper innen IT, telecom og engineering. Han har spesialistkompetanse innen oppkjøp og fusjoner (M&A), forretningsutvikling, internasjonalisering og digitalisering. Holtedahl er sivilingeniør fra NTNU, har en executive MBA fra NHH og har certificate of global management med spesialisering innen finans og digitalisering ved INSEAD.

Kit Gaup

Kit Gaup er ansatt som Senior Associate og analysesjef i Oaklins Norway. I sin seneste jobb vendte han en fallert salgsprosess til et problemfritt og meget vellykket salg til et ledende amerikansk private equity fond. Hans dype forståelse for datavarehus, big data, avanserte analysemodeller og dynamikken i M&A transaksjoner gjør Kit til en særdeles verdifull M&A rådgiver.

Kit kommer fra stillingen som senior-controller i Puzzel AS og har tidligere erfaring som analytiker, økonomisjef og M&A ansvarlig i Avinor. Kit har en MSc i finans fra Moscow State Institute of International Relations, en MBA i bedriftsfinansiering fra NHH i Bergen, og han er Autorisert Finansanalytiker (AFA).

 

Kit har bakgrunn som bedriftsøkonom analytiker, økonomisjef og M & A-sjef i Avinor. I løpet av sin tid på Puzzle, gjorde han et mislykket private equity-salgssideprosjekt til et jevnt og enormt vellykket salg til Marlin Private Equity. Kit har en MSc i finans fra Moskva State Institute of International Relations, en MBA i bedriftsfinansiering fra Norges Handelshøyskole og er en Chartered Financial Analyst (CFA).

Sist, men ikke minst, er vi veldig fornøyd med å ha sikret oss tre nye analytikere Einar W. Solheim, Mads Bartok og Antoni Berg er smarte og ambisiøse unge menn som allerede har tatt tak i sine roller på en imponerende måte og vist seg som viktige bidragsytere hos oss.

Vi gleder oss veldig til å bistå eksisterende og nye oppdragsgivere i det nye året.

Om Oaklins

Sammen mener vi at det ekstraordinære kan oppnås. Oaklins er et globalt team bestående av 800+ M&A- og finansiellerådgivere i 40 land som tilbyr M&A, vekstkapital, ECM, gjeldsrådgivning og corporate finance-tjenester

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert Nytt om Oaklins nyhet