Corteco styrker sin posisjon i det norske markedet ved kjøp av Viking Entreprenør

Corteco, et ledende selskap innen bærekraftig eiendomsrenovering backet av Celero Capital, har kjøpt opp Viking Entreprenør fra sine tidligere eiere.

Viking Entreprenør ble etablert i 2005 og er en erfaren totalentreprenør på fasaderehabilitering, med spesialkompetanse innen kompleks betongrehabilitering, rehabilitering av antikvariske bygg og svømmehaller. Selskapet har sitt kjerneområde på Østlandet og utfører oppdrag i hele Norge innen sine spesialistområder.

Jeg ser frem til å drive Viking Entreprenør videre som en del av Corteco i det norske markedet, og sammen med de andre selskapene i gruppen kunne tilby et bredere spekter av tjenester til eksisterende og fremtidige kunder. Søren Christensen, daglig leder i Viking Entreprenør

Corteco er den profesjonelle partneren for eiendomsbesittere innen bærekraftig renovering og vedlikehold av eiendommers ytre skall. Grunnlagt av Celero Capital i 2022, har Corteco vokst gjennom oppkjøp av flere fremtredende selskaper i bransjen.

Oppkjøpet av Viking Entreprenør er et styrker Cortecos tilstedeværelse i Norge. Viking Entreprenør vil bli en del av Cortecos eksisterende portefølje, som inkluderer A. Hansen Gruppen AS, kjøpt opp i desember 2023.

Oaklins’ team i Norge fungerte som eksklusiv finansiell rådgiver for aksjonærene i Viking Entreprenør i denne transaksjonen.

Vi er glade for å ha funnet en strategisk partner som gir både selskapet og dagens aksjonærer mulighet til å være med på en spennende konsolidering i Skandinavia. Øyvind Holtedahl, partner i Oaklins Norway

 

Ta kontakt med vårt team

Oyvind holtedahl
Øyvind Holtedahl Oslo, Norway
Partner
Se profil
Edvard eikeland
Edvard Eikeland Oslo, Norway
Director
Se profil
Kit gaup
Kit Andre Gaup Oslo, Norway
Analyst
Se profil

 

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert Bygg & anlegg nyhet