DHL Global Forwarding selger sin spesialiserte kunstlogistikk-virksomhet til MTAB

Etter en gjennomgang av forretningsstrategien har DHL Global Forwarding besluttet å selge sin kunstlogistikkvirksomhet til MTAB.

DHL Global Forwarding's Fine Art-avdeling er en spesialisert og erfaren leverandør av skreddersydde kunstlogistikkløsninger for både innenlands og internasjonal kunsttransport, pakningsløsninger, kunstlagring, kunstinstallasjon og konserveringstjenester. Gjennom sitt etablerte nettverk av partnere utfører virksomheten logistikkprosjekter over hele verden.

Hos MTAB har vi funnet en svært dyktig og erfaren partner med en forretningskultur som setter kunden og mennesker i sentrum. Vi er svært fornøyde med at en spesialist innen kunsttransportsektoren skal videreføre og utvikle den forretningen vi har bygd opp gjennom mange år. Mona Juell, administrerende direktør i DHL Global Forwarding (Norway) 

MTAB AB er en ledende aktør i Norden innen spesialisert logistikk og håndtering av verdifulle eller sensitive objekter og teknisk utstyr. Oppkjøpet er et viktig steg i MTABs ønske om å bygge en solid markedsposisjon som markedsleder og fullserviceleverandør av logistikktjenester til kunder i kunstmiljøet.

 

Vi er glade for å kunngjøre oppkjøpet av DHLs avdeling for kunsttransport i Norge. Vi har over 50 år med erfaring innen kunsttransport og et godt etablert samarbeid innen kunst-, galleri- og museumssektoren, så vi er i en god posisjon til å kunne fortsette å utvikle forretningen og å tilby service av beste kvalitet til kundene våre. Simon Fors, administrerende direktør i MTAB AB

DHL Global Forwarding fortsetter arbeidet i Norge, noe som sikrer uavbrutt transport- og logistikkløsninger for kunder utenfor kunstmiljøet. Oppkjøpet kommer ikke til å påvirke disse kundene, som kommer til å fortsatt motta logistikk- og transporttjenester av høy kvalitet fra DHL Global Forwarding.

Oaklins var en verdifull partner i gjennomføringen av denne transaksjonen. Gjennom løpende tett samarbeid hjalp Oaklins-teamet oss med å navigere gjennom alle faser av transaksjonen, og de forutså og håndterte utfordringene underveis i prosessen. Mona Juell, administrerende direktør i DHL Global Forwarding (Norway) 

Oaklins' team i Norge var eksklusiv finansiell rådgiver for DHL Global Forwarding i denne transaksjonen, med bistand fra kollegaer i Oaklins Germany.

Talk to our team

Nikolai lunde 1
Nikolai Lunde Oslo, Norway
Managing Partner
Se profil
Original portrait
Dr. Lutz Becker Hamburg, Germany
Associate Partner
Se profil
Martin nguyen
Martin Nguyen Oslo, Norway
Analyst
Se profil

 

Gå aldri glipp
av oppdateringer

Få med deg våre M&A oppdateringer

Registrer deg

Relatert Logistikk nyhet